If forsikring

Medlemstilbud fra If

Samarbeidet gir deg mange fordeler.  Alle medlemmer får dette tilbudet, men de må registere seg hos If.
Kontakt If i dag og få tilgang til:

• gratis overfallsforsikring med psykologisk førstehjelp
  • gratis bilnøkkelforsikring
  • gratis flytteforsikring
  • egen sikkerhetsbutikk
  • trygghetspakke med alarm

Reiseforsikring

Europeiske reiseforsikring med øvre aldersgrense for nye kunder til 85 år! Det er unikt for medlemmer av Pensjonistforbundet.

Normalt er denne aldersgrensen 75 år når en kunde ønsker å tegne reiseforsikring og ikke er kunde fra før i If.

• Ingen aldersbegrensning når man først har fått tegnet reiseforsikringen.
  • Ulykkesdekningen (kontanterstatningen ved død eller invaliditet) reduseres fra 300 000 til 100 000 ved død etter fylte 70 år (Tidligere bortfalt den helt)
  • Invaliditetsdekningen – inntil 300 000. Erstatningen har ingen aldersbegrensning.

FG godkjent komfyrvakt for egenmontering, eller andre gode tilbud på sikkerhetsprodukter finner du ved å trykke på linken under.
Pensjonistforbundet har fått egne kundekonsulenter som hjelper til med alt fra kjøp i sikkerhetsbutikken til å melde skade eller tegning av ny forsikring.
E-post: pensjonistforbundet@if.no

Sikkerhetsbutikk

Det er etablert en egen sikkerhetsbutikk for medlemmer av Pensjonistforbundet med de mest etterspurte produktene til konkurransedyktige priser. FG- godkjent komfyrvakt for egenmontering og Trygghetspakke fra Sector Alarm er noen av de gode produktene du finner her.

For å få medlemsrabatt i sikkerhetsbutikken må du velge at du er kunde hos If.

Faste kunderådgivere

Er det noe du lurer på eller har spørsmål om avtalen med If – kontakt våre faste kunderådgivere hos If  i Haugesund. De har til sammen  82 års erfaring innen forsikring.

Ring Anne Maud -  telefon 21 49 91 71 eller Gerd  telefon 21 49 96 27 mellom klokken 08.30 og 14.30. Du kan også sende en mail til pensjonistforbundet@if.no. Da er det Anne Maud eller Gerd som svarer.

Gerd (til venstre) og Anne Maud hos If.