If forsikring

Medlemstilbud fra If

Samarbeidet gir deg mange fordeler.  Alle medlemmer får dette tilbudet, men de må registere seg hos If.
Kontakt If i dag og få tilgang til:

• gratis overfallsforsikring med psykologisk førstehjelp
  • gratis bilnøkkelforsikring
  • gratis flytteforsikring
  • egen sikkerhetsbutikk

Reiseforsikring

Europeiske reiseforsikring er uten øvre aldersgrense.

• Ulykkesdekningen (kontanterstatningen ved død eller invaliditet) reduseres fra 300 000 til 100 000 ved død etter fylte 70 år (Tidligere bortfalt den helt)
  • Invaliditetsdekningen – inntil 300 000. Erstatningen har ingen aldersbegrensning.

FG godkjent komfyrvakt for egenmontering, eller andre gode tilbud på sikkerhetsprodukter finner du ved å trykke på linken under.
Egne kunderådgivere som kjenner avtalen med Pensjonistforbundet. Er det noe du lurer på  eller har spørsmål om avtalen med If, kontakt våre faste kunderådgivere i If:
Telefon 21 49 96  27 mellom klokken 08.30 og 14.30.
E-post: pensjonistforbundet@if.no

Sikkerhetsbutikk

Det er etablert en egen sikkerhetsbutikk for medlemmer av Pensjonistforbundet med de mest etterspurte produktene til konkurransedyktige priser. FG- godkjent komfyrvakt for egenmontering og Trygghetspakke fra Sector Alarm er noen av de gode produktene du finner her.

For å få medlemsrabatt i sikkerhetsbutikken må du velge at du er kunde hos If.