Finn frem ipaden og hodetelefonene og kom på webinar om statsbudsjettet. (Foto: iStock)

Webinar om statsbudsjettet 2021

Nå kan du se hele webinaret i opptak.

(Nederst på siden kan du nå se opptak av webinaret som omtales her.)

Onsdag 7. oktober klokken 10.00 legger regjeringen frem forslag til nytt statsbudsjett. Da blir det spennende å se om pensjonister og eldre får et løft. Det blir som vanlig en travel dag for politikere, journalister og oss andre.

Hvem får mer penger og hvem får mindre penger? Det er viktige spørsmål når vi snakker om et budsjett i samlet størrelsesorden 1500 milliarder kroner.

Viktige saker

Klokken 15.00 samme dag arrangerer Pensjonistforbundet et webinar der forbundsleder Jan Davidsen og generalsekretær Harald Olimb Norman oppsummerer hva vi har fått vite i løpet av dagen.

- Det blir et webinar hvor vi fokuserer på de sakene vi har funnet i regjeringens forslag til statsbudsjett for 2021 basert på de krav vi har levert inn tidligere i år, opplyser Norman.

Videre går vi inn på de større sakene som omhandler eldre på statsbudsjettet og reaksjoner som til da er kommet fra opposisjonen.

Klikk på denne linken for å komme til webinaret (starter 7. oktober kl 15.00)

Vil du dele link til webinaret med andre, eller lagre for egen bruk, kan du bruke denne: https://bit.ly/2EWfFis

Slik deltar du på webinar

Har du ikke deltatt på webinar før? Her er en kort veiledning:

Du trenger PC eller nettbrett, med lyd. Webinaret arrangeres gjennom et program som heter Teams, eller du kan delta enkelt i nettleseren din.

Her følger en enkel veiledning:

• Klikk på lenken litt før arrangementet starter. Dersom du har Teams-appen, velg «Start nå». Du vil da automatisk komme inn i Teams-appen og møtet vil bli startet derfra.

• Dersom du ikke har Teams-appen, velg «Se på nettet i stedet». Du vil da delta via nettleser.

• Du kan få spørsmål om du vil logge deg på eller delta som anonym - velg delta som anonym.

Det er kun de som presenterer som vil være synlige under webinaret, alle andre vil kun se og høre. Sjekk lyden på PC-en din i god tid. Du kan allerede nå teste ut lenken og forberede deg, slik at alt er i orden den dagen webinaret skjer.

Webinar om statsbudsjettet 2021 from Pensjonistforbundet on Vimeo.