HENTET BILDE FRA ARKIV

KURSING  ( KLIPPET FRA PENSJONOSTFORBUNDET )

DIGITAL OPPLÆRING

Et eksempel til etterfølgelse!

Mona Rhein fra Risør (bildet) er en av våre mange kursholdere i det landsomfattende prosjekt «Utprøving av digitale verktøy mot ensomhet». Korona-situasjonen de siste månedene har vist hvor utrolig viktig det er at eldre har digital kompetanse. Det er veldig trist at så mye planlagt digital opplæring har blitt avlyst, og dette har selvsagt utfordret oss i prosjektet til å tenke ut nye løsninger.

- Vi lærer av dagligvareforretningene og har rett og slett satt opp en enkel smittevernskjerm, sier Mona. - Smittevernskjermen fungerer flott, og jeg har nå hatt veiledning i to hele dager. Og vi skal rekke mer før ferien setter inn!

Nå utfordrer vi tillitsvalgte, medlemmer, kursholdere og andre til å etterfølge Monas eksempel. Så enkelt kan det gjøres!

Spørsmål?
Kontakt prosjektleder unn.johansen@pensjonistforbundet.no - tlf. 986 17 209