Bordpynt

Julebord ble holdt 3. desember 2019 på Gruetunet.

Etter opptelling kom jeg til 101 gjester på julebordet vårt i år. Dette er rekord for slike arrangement hos oss.  Skikkelig trivelig var det at så mange ville hygge seg sammen på Gruetunet.  Maten var fra Harbosen i Brandval i år også. Det var mye og god mat.

Uten kommentar.

Ingen kommentar.

Mye god mat

Dessert var det også i år.

Bjørn Spellemann fikk også mat

Køen gikk rolig

Arvid Strand

Styret, med sine mange gode hjelpere, hadde satt ut og pyntet bordene tidligere på dagen for å kunne reise hjem og få skiftet til penere tøy.  De ble enige om å komme tilbake kl. 16. og vi hadde så vidt fått åpnet dørene før de første gjestene kom – en time før start. Bjørn Seigerud og jeg fikk en travel jobb med å ta imot penger og krysse av på lista. Da klokka var 5, manglet det noen gjester som Bjørn ordnet alene mens jeg skyndte meg til bordet der jeg hadde jobb som toastmaster. Det ble litt parkeringsproblemer, og det var flere enn jeg som ble stengt inne.

Denne kvelden hadde vi fått Bjørn «Spellmann» Hansen til å stå for musikken, noe som borget for en stødig forsanger til bordsangene. Etter maten var Arvid Strand engasjert til underholdning. Han sang gode gamle sanger som bl.a. Jim Reeves og Johnny Cash.  Vi hadde vært heldige med kjøkkenbetjeningen i år også med Linn Emilie Valby og Kine Berg til å ordne med alt på kjøkkenet.  Det kan sies bare godt om disse 2 unge damene. En stor takk til Bjørn Spellmann, Linn Emilie, Kine og Arvid.

Med så stort gjestebud er det mye jobb med buffé med både varm og kald julemat. Men med tålmodighet og køorden ble det mat til alle. Inn i dette skulle jeg som toastmaster få inn noen sanger og andre ting. Det var en utfordring, men jeg har ikke fått noen klager ennå. Det ble en del vitser for å fylle dødtid, og om noen av dem var litt på kanten, har det heller ikke vært klager på det.

 

Det virket på meg som alle koste seg og hadde en hyggelig kveld. Jeg så bare blide ansikter rundt meg.

Vi i styret ønsker alle våre medlemmer en riktig god jul, og håper at alle må få et godt 2020.

 

Grue Pensjonistforening, 4. desember 2019

Leif Bjørklund

fung.sek.

Bordnissen som passet på at alt gikk bra.

0 resultater