Lindås Pensjonistlag

Eldredagen 2019 vart markert med festmiddag og underhaldning på Lindås

For siste gong i historien tok pensjonistlaga i Lindås og Frivilligsentralen i Lindås kommune ansvar for å arrangere den internasjonale eldredagen. Og for siste gong skulle ordførar Astrid Aarhus Byrknes kaste glans over markeringa av dagen i denne kommunen. Om nokre månader er ikkje Lindås kommune meir så markeringa blei verkeleg historisk. Og for ein kveld det blei, tirsdag 1. oktober.

Gratulerer med Frivilligprisen 2019 – Kåre Bastesen

Kåre Bastesen er ein verdig mottakar i ei historisk prisutdeling. Dette blei den siste Frivilligprisutdelinga i Lindås før samanslåinga til nye Alver kommune.

Ny fylkessekretær i Hordaland

Den nye fylkessekretæren, Elisabeth Braut, startet i stillingen 06. august.

Fylkesstyret har hatt mange gode kandidater til stillingen, men valgte Elisabeth på grunn av hennes omfattende arbeids- og organisasjonserfaring, høy IT-kunnskap og ikke minst hennes åpne smil.

ET ROLIG OG GODT ÅRSMØTE I PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND

79 delegater samlet seg i Terminus Hall mandag 18. mars på de siste ordinære årsmøtet i Pensjonistforbundet Hordaland.  Neste møte - som kommer 19. november - er et ekstraordinært årsmøte før Hordaland og Sogn og Fjordane blir Pensjonistforbundet Vestland dagen etter, 20. november.

31.oktober 2019

Medlemsmøte i Lindås pensjonistlag

Medlemsmøte i pensjonistlaget, torsdag den 31. oktober 2019, kl. 16;00, på Westland Hotel.
Underhaldning av Strilajazz v/Reidar Konglevoll, og informasjon om framtidsfullmakt v/Ingvald Bastesen.
Musikk til songane v/Håvard Fanebust, og denne gang vert det åresal. Snittar og kaffi som vanleg.
Og på møtet er det siste frist for påmelding til teaterturen 19/11 til Å Bergen BERGEN på Den Nationale Scene.

Påmelding

Ingen påmelding til medlemsmøter, og prisen er uendra kr. 100,- pr. deltakar.

28.november 2019

Medlemsmøte i Lindås pensjonistlag

Medlemsmøte i pensjonistlaget, torsdag den 28. november 2019, kl. 16;00, på Westland Hotel.
Det vert informasjon ved "Frivillige jurister gir rettshjelp til kreftpasienter".

Øvrig program kjem vi attende til, men snittar/kaffi vert servert som vanleg.

Påmelding

Ingen påmelding til medlemsmøter, og prisen er uendra kr. 100,- pr. deltakar.

12.desember 2019

Julemiddag - medlemsmøte i Lindås pensjonistlag

Vår tradisjonelle julemiddag i pensjonistlaget vert på torsdag den 12. desember 2019, kl. 16;00, på Westland Hotel.
Det vert servert pinnekjøt, svineribbe, medisterkaker/pølser, alt med vanleg tilbehør, og riskrem som dessert. Kaffe og litt småkaker får vi òg, samt alkoholfri aperitiff ved ankomst.
Hjelmås mannskor og Joralf Sætran med born underheldt oss, og Odd Idar Bjørsvik står for musikken heile kvelden.

Påmelding

Påmelding til Kåre Bastesen - tlf. 916 27 736 - e-mail kare.bastesen@bkkfiber.no
Pris er den same som ifjor - kr. 350,- for medlemmer og kr. 450,- for andre. Betaling til pensjonistlaget sin bank-kto. nr. 3640 07 21844.

Kontakt foreningen

Leder Kåre Bastesen
kare.bastesen@bkkfiber.no
Nestleder Steinar Furelid