Fitjar Pensjonistlag

God jul!

Pensjonistforbundet Hordaland øsker alle sine medlemmer og samarbeidspartnere en fredful og fin juletid og et godt nyttår.

Nytt styre i Pensjonistforbundet Hordaland

På det ekstraordinære årsmøtet i Pensjonistforbundet Hordaland 19.11.2019 ble det enstemmig valgt et nytt styre.

Ny fylkessekretær i Hordaland

Den nye fylkessekretæren, Elisabeth Braut, startet i stillingen 06. august.

Fylkesstyret har hatt mange gode kandidater til stillingen, men valgte Elisabeth på grunn av hennes omfattende arbeids- og organisasjonserfaring, høy IT-kunnskap og ikke minst hennes åpne smil.

ET ROLIG OG GODT ÅRSMØTE I PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND

79 delegater samlet seg i Terminus Hall mandag 18. mars på de siste ordinære årsmøtet i Pensjonistforbundet Hordaland.  Neste møte - som kommer 19. november - er et ekstraordinært årsmøte før Hordaland og Sogn og Fjordane blir Pensjonistforbundet Vestland dagen etter, 20. november.

Kontakt foreningen

Leder Bjørn Skumsnes
Nestleder Nils Birger Vestbøstad
nils.vestbostad@haugnett.no