Direkte Medl. Hordaland

Bor du i nærheten bør du avsette dagen

Pensjonistforbundet Hordaland arrangerer 3 åpne møter med spennende program - i Arna, i Os og på Knarvik.
På alle møter blir det foredrag om informasjonssikkerhet, med mange gode tips om hvordan en kan beskytte seg på nettet.

Nytt styre i Pensjonistforbundet Hordaland

På det ekstraordinære årsmøtet i Pensjonistforbundet Hordaland 19.11.2019 ble det enstemmig valgt et nytt styre.

Ny fylkessekretær i Hordaland

Den nye fylkessekretæren, Elisabeth Braut, startet i stillingen 06. august.

Fylkesstyret har hatt mange gode kandidater til stillingen, men valgte Elisabeth på grunn av hennes omfattende arbeids- og organisasjonserfaring, høy IT-kunnskap og ikke minst hennes åpne smil.

ÅRSMØTE 2017 I PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND

ÅRSMØTET 2017 I PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND AVHOLDES I BERGEN KONGRESSENTER (FOLKETS HUS - møterom Dragefjellet), TEATERGATEN 34, BERGEN - ONSDAG 22. MARS - KL 10:00 TIL CA KL 12:00.
Fremmøte fra kl 09:00. Kaffe, te og "noe å bite i" fra kl 09:30 i foajeen.

Kontakt foreningen

Adresse Direkte Medl. Hordaland