Pensjonistforbundet Sør-Trøndelag

Landsmøtet 4.-7. juni

Landsmøtet på Storefjell Hotell på Golsfjellet ble en flott og innholdsrik opplevelse: Lange møtedager, med mye som skulle besluttes. Og i tillegg interessante foredrag og taler fra inviterte politikere og gjester.

GOD SOMMER!

Våre tillitsvalgte og aktive har nå tatt en velfortjent pause. Fylkeskontoret er ubetjent i perioden 2. juli til 15. august, grunnet ansattes avvikling av sommerferie og avspasering.

Vårtreff på Hitra

Årets første regionmøte ble arrangert på Hitra 23. mai. Mai er en travel måned, så kun to lokallag deltok. Men deltakerene synes møtet ble verdifullt likevel, for med få deltakere kommer man litt nærmere hverandre og flere deltar aktivt.

Årsmøtet 2018

Det var godt oppmøte fra fylkeslagets 47 lokallag da årsmøtet ble holdt 13. mars i Trondheim. Kontingentstruktursaken og fylkessammeslåingen var de to sakene det var mest engasjement rundt.

22.august 2018

Fylkesstyremøte

Første styremøte etter sommeren. Vi går i gang med høst-semesteret og ser frem til videre arbeid og kontakt med alle våre hyggelige medlemmer og aktive!

Fylkeskontoret i Trondheim

Påmelding

Kun for fylkesstyret evt. m. helseutvalget. Ingen åpen påmelding.

05.september 2018

Regionmøte hos Hovin lokallag

Fylkesstyret inviterer alle lokallagsstyrene til regionale møter hvert år. Ulike tema tas opp og målet er faglig utbytte, trivsel og at kontakten mellom fylkeslaget og lokallagene opprettholdes.

Horg Bygdatun

Påmelding

Regionmøtene er samlingspunkter for styremedlemmene i lokallagene og fylkesstyret og har derav ingen åpen påmelding.

12.september 2018

7400 TRONDHEIM
Org. nummer 988602981
Bankkontonummer 42145984135