Pensjonistforbundet Rogaland

Tape pensjon på å jobbe lenger? Jovisst er det mulig!

Noen år til du er pensjonist? Dette angår deg!
Slik kan du unngå å gå i den samme fellen som flere tusen andre.

Blir Time kommune mer aldersvennlig
i perioden 2019 - 2023?

God eldrepolitikk er ikke bare pleie og omsorg, men handler om å legge til rette for å leve gode, aktive og trygge liv hele livet. Hva vil politikerne i Time gjøre for å skape en aldersvennlig kommune? Og hva legger de i ordet aldersvennlig?

Vi har invitert våre lokalpolitikere til debatt!

Blir Eigersund kommune mer aldersvennlig i perioden 2019 - 2023?

God eldrepolitikk er ikke bare pleie og omsorg, men handler om å legge til rette for å leve gode, aktive og trygge liv hele livet. Hva vil politikerne i Eigersund gjøre for å skape en aldersvennlig kommune? Og hva legger de i ordet aldersvennlig?

Vi har invitert våre lokalpolitikere til debatt!

Blir Sandnes kommune mer aldersvennlig i perioden 2019 - 2023?

God eldrepolitikk er ikke bare pleie og omsorg, men handler om å legge til rette for å leve gode, aktive og trygge liv hele livet. Hva vil politikerne i Sandnes gjøre for å skape en aldersvennlig kommune? Og hva legger de i ordet aldersvennlig?

30.januar 2020

Tape pensjon på å jobbe lenger? Jovisst er det mulig!

Noen år til du er pensjonist? Dette angår deg! Slik kan du unngå å gå i den samme fellen som flere tusen andre.

Hør mer om «samordningsfellen», som gjør at offentlig ansatte faktisk taper pensjon på å jobbe lenger! Bjarne Jensen presenterer ny rapport og eksempler fra virkeligheten.

Kanskje er noe av din fremtidige pensjon bundet opp i fripoliser? Fripolisekundene får ikke utbetalt pengene sine, 9 milliarder kroner som står på kundenes konto i dag vil aldri bli utbetalt om ikke reglene endres. Thorstein Øverland forteller hvordan og hvorfor dette er mulig.

Bjarne Jensen:  Professor i økonomi ved Høgskolen i Hedmark.

Thorstein Øverland:  Siviløkonom med lang erfaring fra bank og forsikring, og har blant annet vært sjef for livsforsikringsvirksomheten både i Storebrand og Gjensidige. I dag leder han fripoliseprosjektet i Pensjonistforbundet.

Sølvberget - Odeon kino SAL 11

Gratis inngang.

Kontakt foreningen

Leder fylke Kjell Erfjord