Pensjonistforbundet Østfold

Vellykket møte for direktemedlemmer

Den 25.09.17 ble det arrangert møte for Direktemedlemmene i Østfold på Sarpsborg Scene. Innkallingen ble annonsert i «Pensjonisten» nr. 4 og nr. 5. det ble sendt ut mange e-eposter, brev og ringt til medlemmene fra kontoret. Det var 10 stykk til stede. I tillegg var Rune Bugge Person fra Pensjonistforbundet sentralt, Gerd Skovdahl og Iselin Blakkestad Pensjonistforbundet Østfold til stede. Reidun Andreassen og Kai Øystad fra styret til Pensjonistforbundet Østfold deltok også.

Har du en mobiltelefon eller et nettbrett
du nesten ikke tør trykke på?

Syns du at du ser for lite til slekt, barnebarn og oldebarn? Dette kan du gjøre noe med selv! Og det er bare begynnelsen: Internett kan forebygge både kjedsomhet og ensomhet! Og det finnes hjelp til å komme i gang.

Raser mot ”papirløse” trygdeutbetalinger

I desember ble det slutt på utbetalingsmeldinger i posten fra NAV til pensjonister og uføretrygdede. Det får Pensjonistforbundet i Østfold til å rase.

Nyttig læring for seniorsjåfører

Av GEIR BJØRNSTAD, SA
Samboerparet Per Roger Nordmark (81) og Ranveig Holtedahl (76) fra Kråkerøy (til høyre på bildet) er blant de nærmere 200 seniorsjåførene som siden forsommeren i år har deltatt på oppfriskningskurset Bilfører 65+, som arrangeres i samarbeid med Pensjonisforbundet Østfold, Statens vegvesen og Østfold fylkeskommune.

Kontakt foreningen

1713 GRÅLUM
Org. nummer 982932653
Bankkontonummer 10300419580